7 zaujímavých faktov o detskej psychológii

Dieťa sa rodí s vlastnými vlastnosťami, ktoré sa postupne prejavujú so starnutím. Rodičia počujú prvé, ale také sebavedomé „Agu!“, Radujte sa z prvých účelových krokov omrvinky, pomôžte im rozvíjať sa rôznymi smermi as potápajúcim sa srdcom sledujte každý úspech malého poznávača sveta.
Okrem mamičky a otca to robia aj detskí psychológovia. Otázka nechuti dieťaťa k krupici bude odborníkmi vysvetlená v úplnom programe! Medzitým zistíme, čo sa deje, poviem vám o siedmich zaujímavých faktoch, ktoré psychológovia objavili na dlhú dobu komunikácie s deťmi.


https://liquipedia.net/commons/images/e/e8/Math.pdf
https://liquipedia.net/commons/images/5/57/Math2.pdf

Prvý fakt. Vedeli ste, že dieťa zažije svoju prvú a najintenzívnejšiu lásku vo veľmi nežnom veku? Toto je približne 5 až 7 rokov. V materských školách nie je bezdôvodne často počuť kolektívnu nevestu a ženícha „tili-tili cesta“. Deti si hrajú novomanželov, trasú sa starajú o detské bábiky a chodia po kurte s ostatnými mladými „rodinami“. Omrvinky, ako sa ukázalo, od útleho veku sa pripravujú na skutočnosť, že v budúcnosti získajú svoju vlastnú rodinu a vychovajú deti.



Druhá skutočnosť. Šťastný úsmev vášho milovaného zázraku je najsladší a najslnečnejší pohľad, ktorý môžu vaši rodičia vidieť. Do šiestich mesiacov sa deti nevedomky usmievajú, ale potom - vedome. Úsmev prestáva byť podmieneným reflexom alebo svalovou kontrakciou na malej tvári, dieťa sa rozhoduje samo o sebe: úsmev na mamu a otca alebo zosmiešnenie pri pohľade na jablkovú šťavu z pohára.

 https://ccanada.s3.ca-central-1.amazonaws.com/Try+Essay+Writing+Service.pdf
https://ccanada.s3.ca-central-1.amazonaws.com/Cool+Math+Games.pdf
https://collegetips.s3.ap-northeast-2.amazonaws.com/In+British.pdf

Tretia skutočnosť. Maria Montessori - učiteľka a psychologička, ktorá vytvorila metodiku, ktorá pomáha deťom vyrásť slobodné, tvorivé a harmonické osobnosti - odporúča rodičom, aby nenútili bábätká robiť to, čo nechcú, pretože nadmerný tlak zo strany mamy a otca brzdí mentálny vývoj omrvín. Nenúťte dieťa, aby vyzdvihlo ceruzky a nevytvorilo si zátišie, ak siahne napríklad po syntetizátore hračiek. Možno váš budúci virtuózny klavirista rastie!



Štvrtá skutočnosť. Zaujíma vás, čo dieťa počuje, keď je v brušku matky? Pýtali ste sa na takúto otázku? Podľa definície psychológov dieťa chytí a je si vedomé každej udalosti, ktorá nastane v živote rodičov, či už ide o hádku alebo pokojný každodenný rozhovor. Viete si to predstaviť? Veľmi malé stvorenie dokáže rozlíšiť hlasy mamy a otca, keď mu rozprávajú príbehy alebo organizujú rozhovory. V posledných štádiách tehotenstva dieťa odpovedá! Silné alebo ľahké kopy znamenajú odmietnutie alebo súhlas dieťaťa zaslaný rodičom z lona.

Unknown

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.