Idee kogu materjali kuulsalt korrata

Idee kogu materjali kuulsalt korrata viimasel õhtul enne eksameid on hästi teada. Teda tuntakse täiskasvanuna ja "edasijõudnuna". Kuid juhtivad ülikoolid kogu maailmas pühendavad terve uuringu vastupidise vaatepunkti tõestamisele.
Vahepeal dikteerivad õpetajad ja vanemad teile, et rutiinne ettevalmistus on vajalik ainult põhjusel, et nad on vanemad ja arvavad, et nad teavad paremini, mida teha.
https://r.8b.io/91186/assets/files/Essay_Writing_Service_From_Vetted_Writers.pdf
https://r.8b.io/91186/assets/files/University_Research_Paper_Writing_Service.pdf



Ületage neid: pange nende õiged ja igavad juhised tõsisesse teaduslikku konteksti. Uskuge mind, see tõesti motiveerib teid õppima! Uuring arvutuse järgi. Briti Walesi Aberystwythi ülikool koolitas roboteid teaduslike avastuste tegemiseks. Selgub, et saate teha ühe avastuse teise järel, ilma intuitsioonile tuginemata - kuid ainult tänu algoritmile. See tõestab, et õppekorraldus sobib teadlikuks analüüsimiseks ja hilisemaks kavandamiseks. Sel moel teadvustades on igapäevasest ettevalmistamisest kindlasti abi. Ja ärge oodake salapärast inspiratsiooni. Vihm ja mälu. Kui inimesed unustavad kodus vihmavarjud ja langevad vihma, on see tavaline viga. Kuid sina õpilasena ei eksi, kui kasutad vihmaset päeva selleks, et õppida võimalikult palju haridusalast teavet. Uus-Lõuna-Walesi Austraalia ülikool tõestas, et sellistel päevadel töötab mälu paremini. Yawn või mitte? Monotoonseks eksamiks valmistudes jaksavad inimesed loomulikult. Niisiis uuriti Leedu ülikoolis haigutamise nähtust. Katsed viidi läbi vabatahtlike õpilaste rühmades. Selleks paigutati nad haigutava õpetajaga samasse ruumi. Ka õpilased hakkasid haigutama.


Rohkem kui teised haigutasid need, kes olid varem empaatiavõime kõrgeid tulemusi näidanud. Sellest lähtuvalt haigutasid tulevased psühholoogid suurusjärku sagedamini kui tehnikateadusi õppivad tudengid. Kui haugate harva, peaksite ehk füüsika edasi andma? Pool magama. Hilja õppides saate ilmselt aru, et kõige eeskujulikumad tudengid valivad ikkagi täieliku une (ehkki nad tõenäoliselt ei tea, et Wisconsini-Madisoni ülikooli teadlased kuulutasid selle viimase välja). Kui kursuste ja juhendajate vahel ringi jooksmine ei jäta teile võimalust õigel ajal püsida, lohutab teid Cambridge'i teave. Selgub, et kriitilises seisundis, kui teadvust ei saa veel pidada kaootiliseks, kuid ka seda ei saa selgeks nimetada, areneb aju võimalikult intensiivselt. Niisiis, seal on närvivõrgu komplikatsioon ja pikaajalise mälu kujunemine. Tõestatud Cambridge Rottidel! Uudised maiustuste kohta. Ilmselt aitab šokolaad tõepoolest kaasa akadeemilisele edule, sest teadlastele kogu maailmas meeldib uurida šokolaadi, mis on teie arvates tore. Suurbritannias tehakse seda Northumbria ülikoolis. Nad täpsustasid, et šokolaadi olemasolu toidus mõjutab positiivselt matemaatiliste probleemide lahendamise võimet. Soome Oulu ülikoolis rõhutavad nad, et šokolaadi on parem mitte süüa, vaid juua. Ja Ameerika Harvardi professor leiutas enneolematu šokolaadi inhalaatori.






Unknown

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.