Ћао Моје име је Натасха

Ћао Моје име је Натасха, ја сам уредница ВебПромоЕкпертс академије за Интернет маркетинг. Сваког дана читам пуно извора како бих пронашао чланке корисне трговцима. Ово је проба за последњу недељу лета.



https://centrenet.centre.edu/ICS/icsfs/fun.pdf?target=5af6b78c-9129-4ab6-a629-a9c0899ff6db
https://my.wartburg.edu/ICS/icsfs/math.pdf?target=438a1893-cdea-4773-8a74-ee3b1887166d

Ната Харе, ВебпромоЕкпертс
 
Занимљиви чланци за трговце у последњим данима лета
Постоји пуно чланака о маркетингу. С једне стране, постоји избор. С друге стране, избор је толико велик да можете само да читате, а не да радите. Стога је препоручљиво вријеме проводити на најбољима.

СЕО
Препоручујем материјал Александра Небилитса „СЕО за пословање - шта треба да знате приликом наручивања услуга за промоцију веб локација“. Тема је хакирана (сваки студио нужно пише такав материјал, покушавајући се рекламирати под кринком савета), али овде аутор мирно и темељно даје препоруке и показује замке.

Илиа Русаков је на свом ауторском блогу СЕОинСоул написао чланак „Зашто СЕО треба да продаје рад, а не митске гаранције“. Клијенти, наравно, требају гаранције, али Илиа предлаже како да тачно објасне овај непријатни тренутак без губитка купца.

Познати СЕО аналитичар Сергеи Лиудкевицх анализира регионални ранг у Гоогле-у.



Извод из чланка

Корисно ако промовишете локални бизнис.

Образовање
Јулиа Медведева из ИЦРА написала је колумну за вц.ру „Преглед школа и креативних курсева: креирање логотипа, реклама и решавање случајева брендова“. У материјалу - где да студирате, колико ће то коштати и шта ће вам дати слично образовање.


МегаФон Таргет - бесплатно набавите промотивни код и покрените прву кампању!

Циљана СМС порука са много филтера за одређивање циљне публике. Цена 1,7 рубаља. по поруци ЦТР достиже 45%!

Набавите промотивни код за 1000 СМС-а у својој првој кампањи одмах! Цосса препоручује.

Оглас
СММ
Семен Ефимов (КудаГо) направио је избор „23 Телеграм канала за маркетера: вести, савети, случајеви“. Лично су ме питали најмање два пута у последњој недељи да ли имам канал у Телеграму. Ускоро ће бити срамота признати да се задовољавате старим добрим Фацебооком :)

Портал Бооста.ру објавио је интервју са Марком Зуцкербергом (видео на енглеском). Марк говори о корисним саветима које му је дао познати инвеститор Петер Тхиел: на данашњем тржишту које се брзо мења, највећи ризик за компанију је да уопште не ризикује.

Јулиа Федотова (Гетгоодранк) написала је о новом виџету ВКонтакте. Сваки регистровани корисник ВКонтакте-а може поставити компанији питање директно на веб локацији без одласка на друштвену мрежу.



Семион Греенстеин на "Хабрахабр" пише горку истину о Фацебооку (соб-соб). Чланак се зове "Фацебоок покушава свима удовољити сталним мењањем правила игре." Утицаји су контроверзни механизми формирања вести, описано је како се друштвена мрежа окреће издавачима напред и назад.

Валентина Иевтиукхина (ака Дигитал Ева, водитељица цоол и забавног канала на Телеграму о маркетингу) написала је чланак о смијешним ускршњим јајима („ускршња јаја“ - тајне које су у игри, филму или софтверу створили аутори)

Unknown

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.