Prisimenate?

Prisimenate? Kiek laiko prarado noras išmokti anglų kalbą ir visa tai veltui. Kiek kartų bandėte lankyti kokius nors kursus anglų mokykloje, lankėte įvairias pamokas ir dar daugiau, kad pagaliau susikalbėtumėte angliškai ...



Daugelis šių vakarinių kursų nesuteikia norimo efekto ir rezultato, nes yra paremti seniai pasenusiais ir visiškai neefektyviais metodais. Kiti vakariniai kursai įvairiose mokyklose reikalauja ilgų ir varginančių užsiėmimų (o tai savo ruožtu lemia dideles grynųjų pinigų išlaidas); o dar kiti kainuoja tokias milžiniškas sumas, kad panašu, kad galėtum tiesiog pasamdyti asmeninį vertėją sau ir visada eiti su juo.

Yra keletas ypač efektyvių metodų, kainuojančių daug pinigų. Tačiau daugelis žmonių mano, kad jei tai brangu, tai reiškia veiksmingą! Bet dažnai tai ne visada būna ... Tavo nuolankus tarnas per visus šiuos metus studijavo visus įmanomus kursus ir metodus - jų, deja, yra nedaug ...

Sustabdyk! Negalite eiti į brangius vakarinius kursus, bet, pavyzdžiui, mokytis namuose su dėstytoju. Tik neseniai daugelis dėstytojų arba neturi reikiamos kvalifikacijos (dažnai tai būna tik vakarykščiai studentai, nusprendę užsidirbti papildomų pinigų), arba yra suinteresuoti, kad gerai neišmoktumėte medžiagos ir vėl apie tai galėtumėte kreiptis. Taip, ir rasti kokybišką dėstytoją yra labai daug laiko reikalaujanti užduotis.

Dabar įsivaizduokite, kas nutiktų, jei dabar galėtumėte kalbėti angliškai. Leisk, mano drauge, pažvelk į priekį ir įsivaizduok, kad esi angliškai kalbantis žmogus. Galite skaityti knygas originalu, žiūrėti filmus originalu. Anglų kalba yra tarptautinė kalba, kuria kalbama visose pasaulio šalyse, ir jūs ją žinosite. Kelionės, verslo kelionės į įdomias šalis, naujos pažintys ir bendravimas su užsieniečiais - visa tai jums šiandien įmanoma ir prieinama. Jau dabar!

Unknown

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.