33 interessante weetjes over school en schoolkinderen

Op school brengen kinderen de meeste tijd door. Interessante feiten over de school - dit is veel nieuws over educatieve activiteiten en de specifieke kenmerken van het onderwijs in verschillende landen van de wereld. Het is nooit vergeten hoe je slechte cijfers, hooliganisme en 'knagen aan het graniet van de wetenschap' moest halen. Soms is het interessant om feiten over studenten te achterhalen. Bovendien was elke beroemd persoon ook ooit een student, zullen interessante feiten over schoolkinderen vertellen en veel nieuwe dingen over zulke mensen.

https://zavtra.ru/blogs/zachem_studenti_pishut_sochineniya_i_esse 

Na het lezen van de schoolfeiten, zult u zich onmiddellijk uw kinderjaren kunnen herinneren, die snel voorbij vlogen en niet meer terug zullen komen. Herinneringen aan de kindertijd zijn altijd mooi en worden nooit vergeten.

http://www.leatherdepot191.com/the-phenomenon-of-a-custom-writing-service.html

1. Het woord "school" is van Griekse oorsprong en betekent "vrije tijd". 2. Jongens uit het oude Sparta gingen niet alleen naar school, maar woonden er ook enkele maanden in. Daar namen ze deel aan toernooien en gingen ze sporten. 3. De oudste school ter wereld is de Karaouin Muslim University in Palestina. 4. Peter de Eerste creëerde de eerste school in Rusland, waar alleen jongens studeerden. 5. In Duitsland waren er "alumnibijeenkomsten". 6. Niet in elk land ter wereld beginnen de studies op 1 september. 7. De langste les is die van 54 uur. 8 Amerikaanse studenten die voor het eerst naar school gaan, leggen een eed van trouw af aan hun land. 9. In Tsjechië is het beste cijfer 1 en het slechtste cijfer 5. 10. In Frankrijk is er een beoordelingssysteem met 20 punten. 11. In Noorwegen worden geen cijfers gegeven aan leerlingen onder het 8e leerjaar. 12. Er zijn geen leraren op Tsjechische scholen die slechts 1 vak lesgeven. Ze moeten meerdere disciplines tegelijk onderwijzen. 13 Dankzij een school die in de 18e eeuw bestond, werden puzzels geboren. 14. India staat bekend om zijn school met het grootste aantal studenten: 28 duizend mensen. 15. De duurste school ter wereld is de Engelse "International School for Ladies and Gentlemen". De betaling voor een maand studie is $ 80.000. 16 Mark Twain en Charles Dickens hebben de basisschool nooit afgemaakt. 17. Op een Finse school is niet alleen de leraar, maar ook zijn assistent aanwezig in de klas 18. Voorafgaand aan de lessen op scholen in China zijn oefeningen verplicht, die leerlingen allemaal samen doen. 19. In China mogen schoolkinderen aan hun bureau bouillon en rijst eten. 20. In Japan werken alleen mannen op scholen. 21. Japanse scholen hebben geen kantines. 22 David Beckham stopte om tijd vrij te maken voor voetbal. 23. In 1565 verscheen het eerste ABC-boek voor het lesgeven aan kinderen op scholen. Het is gemaakt door Ivan Fedorov. 24. Thomas Edison zat maar drie maanden op school en zijn leraar noemde hem "dom". 25 De eerste Engelse school voor papegaaien werd geopend in Sydney. 26.Sylvester Stalone werd uit meer dan 10 scholen gezet. 27 In de 19e eeuw hadden schoolkinderen geen vakantie.

http://www.janolisamotorsport.com/how-to-use-your-writing-skills-effectively.html

Kinderen kregen alleen vrije tijd om te oogsten. 28. Een paar lessen op een Chinese school duren maar 40 minuten. 29 Het is niet toegestaan ​​om jargon te gebruiken op scholen in het VK. 30. Na afloop van elke les in Finland moeten de leerlingen naar buiten gaan, zelfs ondanks de weersomstandigheden. 31. Het standaardaantal studenten op scholen in Japan wordt geschat op 30 tot 40 personen per klas. 32. In Somalië zijn de onderwijskosten het laagst. 33 De salarissen van leraren in Zwitserland worden als de hoogste salarissen beschouwd.

Unknown

A 27-year-old freelance journalist based in London, specialising in the media industry.